Search site Dead Hackers Society
Other BBSes »
 
 

Sillyventure 2018
Demoscene   º   Coding   º   CT60   º   Buy/sell   º   Misc/crap   º   Alive magazine   º   SNDH/Tracking

CT60 and related things BBS
 
Re: ABE etc flashing
Posted by: mikro Apr,11.2010-13:05 

btw Thomas, do you have CT60 (not CT63)? Because I've got the same problem (see my post about CTPCI/Ethernat) as you and I use CT60. I've seen some guys who flashed it on Falcon and it showed 7A. It's possible they have CT63 (different CPLD chips) and it works there. I can't try at the moment but did you try older flash060 (from 1.03c for example) and this newer ABE/SDR? Maybe Dider introduced some bug when he was adding support for newer CT63s from the last batch.




[All messages in this thread]

Topic Posted by  Date 
ABE etc flashing ThomasW Apr,02.2010-23:23
  Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,03.2010-14:31
    Re: ABE etc flashing Beetle Apr,05.2010-12:28
      Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,05.2010-18:03
        Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,08.2010-17:51
          Re: ABE etc flashing mikro Apr,09.2010-16:21
            Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,11.2010-12:15
              Re: ABE etc flashing mikro Apr,11.2010-13:05
                Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,11.2010-19:39
                  Re: ABE etc flashing mikro Apr,12.2010-08:31
                    Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,12.2010-19:37
                      Re: ABE etc flashing Beetle Apr,12.2010-20:24
                        Re: ABE etc flashing ThomasW Apr,13.2010-00:43
                      Re: ABE etc flashing mikro Apr,13.2010-08:58
    Re: ABE etc flashing mikro Jul,09.2018-22:24


Reply to this message
Name:
Topic:
Human verification (enter the text of the ASCII-art below):

   _   _   _   _  _  _        _  
 _|_ _|_ _|_ _|_ (_)  ) |_|_ / \ 
  |   |   |   |  (_) /_   |  \_/
Message:




© 1994-2018 Dead Hackers Society Contact: Anders Eriksson